Zimske radosti na Zelenici , foto: Klemen Malovrh
Plazovne žolne , foto: Vili
Zima na Begunjščici , foto: Vili
Reševanje , foto: Vili
Iskanje
NOVICE    

Objavil/a: Robert Ternik, ponedeljek, 4. oktober 2021, ogledov: 2923

Slavčev tabor

S tragično nesrečo v Storžiču 13.2.2021, ki je vzela življenje našega člana Slavka Rožiča, je zastala tudi naša spletna stran www.grs-trzic.si. Slavc je bil namreč gonilna sila spletne strani s svojimi strokovnimi ali hudomušnimi objavami in članki, ali pa je drugim članom dal ideje, ki so jih nato udejanjili.

Čeprav je od dogodka preteklo že nekaj časa, so/smo nekateri še vedno pod vtisom izgube člana in prijatelja. Nove objave nam od takrat še ni uspelo napisati. Tokrat imamo razlog za zapis in prepričani smo, da bi Slavc želel, da Društvo gorske reševalne službe Tržič in Alpinistični odsek Tržič, v katerih je bil vse svoje življenje izredno aktiven, živita naprej, nizata uspehe in to tudi ustrezno zabeležita v besedah, za prihodnje rodove.

V GRS Tržič že vrsto let tradicionalno organiziramo poletne tabore za naše člane v eni izmed plezalno/pohodno/kolesarskih destinacij (2020 Peca, 2019 Dolomiti, 2018 Wilder Kaiser, 2017 Gesause). Pripravili smo ga tudi letos in skupaj z AO Tržič smo se odločili, da ga poimenujemo Spominski tabor Slavca Rožiča oz. Slavčev tabor.

Tabor smo organizirali v Dolomitih v dolini Alta Badia med 3.9. in 5.9. v kampu Colfosco. 26 udeležencev tabora je kolesarilo, hodilo, predvsem pa plezalo v bližnjih in malo manj bližnjih stenah.

Zapis in več fotografij na spletni strani AO Tržič: https://www.ao-trzic.si/utrinki/spominski-tabor-slavca-rozica/ 

Fotogalerija

Slavčev tabor 
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.

Iskanje med novicami


Izprazni Iskanje
 
Prikaži vse zapise
 

Zadnje novice

Sorodne organizacije 

Gorska reševalna zveza Slovenije
Planinska zveza Slovenije
© Društvo GRS Tržič, 2024