Zimske radosti na Zelenici , foto: Klemen Malovrh
Plazovne žolne , foto: Vili
Zima na Begunjščici , foto: Vili
Reševanje , foto: Vili
Iskanje
NOVICE    

Objavil/a: Slavko Rožič, torek, 18. marec 2014, ogledov: 3424

Vilijeve gore

Nočno vstajanje in hoja navkreber v mraku sta njegov zaščitni znak, čakanje na prve sončne žarke dneva pa veselje. Takrat ure, prebite v mrazu in tišini niso zaman.
Vili fotografijo jemlje kot prvinsko, skorajda analogno; do obisti pozna vsak gumb svoje opreme in se razen malenkostnih popravkov svetlobe in izreza postprodukcije ne dotika, kar zagotavlja organske in žive, tehnično popolne in realne prikaze krajine ter življenja v okolju. Zagon in potrditev mu prinašajo številni dosežki. Vili je zmagovalec v paradni kategoriji Delovni portret Srečanja fotografov in fotografskih skupin 2012 v Domžalah, dobitnik 3. mesta na mednarodni razstavi v letu 2013 in prejemnik diplome s posebno pohvalo na razstavi Donau 2013.

Vir: trzic.net , 9.1.2014 , @Mirko Kunšič

Kot dolgoletni gorski reševalec še vedno spremlja marsikatero vajo in akcijo  s fotoaparatom v rokah. S tem izpolnjuje svoje poslanstvo kot fotograf in reševalec, hkrati pa ohranja trenutke iz dela GRS Tržič za bodoče generacije reševalcev.
V fotogaleriji je nekaj njegovih fotografij z zimsko tematiko.

q_36


q_37

q_38

vse foto : Vili Vogelnik

Fotogalerija

Avtor/ica: Vili Vogelnik

Vilijeve gore

Kljub temu, da vedno znova odlično predstavlja ostrino ploskev, igre senc in prelivanje barv Vogelnik blesti in se najboljše počuti v črno-beli. Kontrast je njegov največji zaveznik, spreminjajoča se svetloba pa najboljša prijateljica, kar zagotavlja pogoje za stvaritve pred nami.

vir:trzic.net, Mirko Kunšič 
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.

Iskanje med novicami


Izprazni Iskanje
 
Prikaži vse zapise
 

Zadnje novice

Sorodne organizacije 

Gorska reševalna zveza Slovenije
Planinska zveza Slovenije
© Društvo GRS Tržič, 2024