Zimske radosti na Zelenici , foto: Klemen Malovrh
Plazovne žolne , foto: Vili
Zima na Begunjščici , foto: Vili
Reševanje , foto: Vili
Iskanje
NOVICE    

Objavil/a: Blaž Belhar, sreda, 5. junij 2013, ogledov: 5632

Sodelovanje članov DGRS Tržič na regijskem tekmovanju v prvi pomoči

V soboto 1.6.2013 je ekipa šestih članov Društva GRS Tržič  uspešno zastopala Občino Tržič na rednem, letnem že XVIII. Regijskem preverjanju usposabljenosti ekip »PRVE POMOČI CZ in RK« , ki je potekalo v Križah pri Tržiču. 


Ekipa DGRS Tržič  ki so jo sestavljali : Joža GODNOV, v vlogi vodje in člani Bojan ŽOHAR, Martina, ŠTAMCAR, Blaž BELHAR, Martin BELHAR in Grega BAHUN  je svoje znanje in usposobljenost iz »prve pomoči« prikazovala  na štirih  delovnih točkah  pred strogo  komisijo in osvojila 4 mesto (skupno 13) od 17 sodelujočih ekip CZ in RK iz območja Gorenjske.    Čestitke sodelujočim !

V sklopu tekmovanja, pa je na enem od delovišč imela prikaz opreme in vloge gorskega reševalca v reševalni akciji tudi ekipa štirh članov Društva GRS Tržič  ( v sestavi  Slavko ROŽIČ, Matjaž KOS, Robert VIDIC in Dejan JEKOVEC). Udeležencem tekmovanja in obiskovalcem med katerimi je bila tudi mlajša generacija , so gorski reševalci predstavili vlogo goskega reševalca in jim pokazali del reševalne opreme in vozilo GRS.                     Zapisal: Matjaž Kos 
Foto: Dragi Kos


IMG_4912 IMG_5073IMG_5088IMG_5091
IMG_4891IMG_5145


 
SOCIALNA OMREŽJA
Če ti je vsebina všeč, jo objavi na Twitterju in/ali FaceBook-u.

Iskanje med novicami


Izprazni Iskanje
 
Prikaži vse zapise
 

Zadnje novice

Sorodne organizacije 

Gorska reševalna zveza Slovenije
Planinska zveza Slovenije
© Društvo GRS Tržič, 2024